.

tisdag 8 oktober 2013

Fartfyllt helg.

Lördagskvällen spenderades i min lya med mina äĺskade vänner, jag hade nämligen inflyttningsfest. Beerpong turnering stod på schemat (stackars mitt vita matbord säger jag bara), de tre blondinerna och Mathias blev mitt lag. Efter mycket skrik, svärande, drickande, spillande drog vårt lag det längsta strået och vann alltihop. Vi kunde alltså titulera oss beerpong mästare och jag lovar jag lever på vinsten än idag. Jag är en bra vinnare, men ack så dålig förlorare jag är.
Efter beerpongen höjdes volymen rejält i lägenheten (kunde det månne bero på att promillehalten höjdes? Det är oklart ännu). Tur för mig att mina kära grannar inte var hemma, taktiskt som jag är så bjöd jag dem ju såklart på festen för att slippa klagomål, hihi.
Jag får tacka min vän Frida som rensa kylskåpet innan Arken på maten jag hade lagat, då slippte jag slänga den. (Jag hatar att gå ut med sopor och sopsortera. En gång fick min granne Niklas sopsortera soporna jag hade slängt. Kanske dags att gå sopsorteringskurs?). Frida konstaterar medan hon sitter och äter tonfisk tunnbrödrullar. "Alltså egentligen tycker jag ju inte om tonfisk, men mat är ju så gott". Så fortsätter hon sitt ätande!

Dagens konstaterande: Jag har världens finaste vänner.

Inga kommentarer: